Invald 2006. Utträde 2008.

Föddes 1958 i Visby och flyttade -79 till Örebro för att gå på sjuksköterskeskola. Där blev jag kvar för kärleks skull. Nu bor jag i Vintrosa, lite utanför stan. Förutom mitt nattarbete på lungkliniken föreläser jag i tillämpad etik. Och skriver kriminalromaner och barnböcker.

Bibliografi:

– En varulv 2007

– Det brinner 2007

– Ditt och mitt 2007

– Kojan 2007

– Mia frågar chans 2007

– Ingen att vara med 2007

– Monster finns? 2007

– Modigt Mia! 2007

– Demokratins etik 2007, tills m Agneta Blom

– Etiska problem i vården. Hur skulle du ha gjort? 2007, tills m Agneta Blom, reviderad och utökad version

– Pojke försvunnen 2007

– Främmande fågel 2006

– Etiska dilemman i vården. Hur skulle du ha gjort? 2005, tills m Agneta Blom

– Svart fjäril 2005

– Drömmar ur snö 2004

– Silverkronan 2003

– Dömd för mord 2003, LL-bok

– Må döden sova 2002

– I stormen ska du dö 2002, LL-bok

– Alla de stillsamma döda 2001

– Stum sitter guden 2000