Invald 2001.

Född 1944 i Stockholm. Arbetat som journalist i 30 år, sedan 1997/98 författare på heltid.

Hemsida: frimansson.se
Agent: grandagency.se

Bibliografi

– De starkare 2009; ungdomsbok

– Råttfångerskan 2009

– Ligga som ett O 2007

– Skuggan i vattnet 2005

– Inga livstecken 2004; ungdomsbok

– Mörkerspår 2003

– De nakna kvinnornas ö 2002

– Svept i rosa papper 2002; ungdomsbok

– Ett mycket bättre liv 2001

– Katten som inte dog 2000

– Mannen med oxhjärtat 1999

– Elden 1999; ungdomsbok

– God natt min älskade 1998

– Fruktar jag intet ont 1997

– Där inne vilar ögat 1996; noveller

– Kärlek, trohet, vänskap, hat 1995; ungdomsbok

– Soldaternas dotter 1994

– Skräpsommaren 1993; ungdomsbok

– Mannen som flöt över bergen 1993; lyrik

– Handdockan 1992

– Jag kan också gå på vattnet 1991

– Djuret under tummarna 1989

– Tills hon hittar något eget 1987

– Den förtrollade prinsen 1986

– Dubbelsängen 1984

– Trots allt 1976; tills. m. Ann Bakk